Om Knauf Danoline

Knauf Danoline - Din vei til innendørs komfort

Knauf Danoline har hovedkontor i Danmark, og utvikler og markedsfører akustiske tak- og veggmaterialer basert på gips av høy kvalitet forsterket med glassfiber. Knauf Danoline har drevet med bygg- og anleggsvirksomhet i flere tiår, og kan tilby ekspertise, veiledning og tekniske løsninger tilpasset dine spesifikke behov.

 

Det omfattende utvalget av produkter av høy kvalitet inkluderer:

  • Demonterbare T-profilhimlinger – et bredt utvalg av akustiske himlingsplater med forskjellige uttrykk, designmuligheter og akustiske profiler
  • Selvbærende himlinger – spesiale akustiske himlinger for korridorer og smale rom
  • Fastmonterte himlinger – et utvalg av akustiske plater for skruefeste med forskjellige designuttrykk, monteringsmetoder og akustiske profiler
  • Veggkledninger – et bredt utvalg av akustiske plater for veggmontering, med mulighet for fullstendig integrasjon med eksisterende veggkonstruksjon
  • Spesialformål – hygiene himling, veggplater for kinoer, slagfaste kledninger for idrettshaller
  • Buede og vinklede elementer – designelementer for organiske former eller veldefinerte kanter

Knauf Danoline er alltid tilgjengelig hvis du ønsker å snakke med oss om tilpassede, egendefinerte løsninger.

Knauf Danoline er en del av den internasjonale Knauf-gruppen – en verdensomspennende leverandør av byggematerialer. via egne salgsorganisasjoner og et stort nettverk av distribusjons partnere er Knauf Danoline representeret i mer en 40 land.

Finn din lokale kontakt.

 

VÅR VISJON

Vi vinner i vår bransje gjennom innovasjon, kommersiell kompetanse og effektiv bruk av alle ressurser.

 

Med «vinner» mener vi:

At vi skal være den ledende leverandøren av akustiske tak- og veggløsninger. Vi ønsker å fortsette å utvide vårt markedstilbud ved å utvide vårt produktspekter og tjenester.

 

Med «innovasjon» mener vi:

At Knauf Danoline fortsatt er i dialog med markedet og utvikler de beste løsningene som møter fremtidens krav til akustiske materialer.

 

Med «kommersiell kompetanse» mener vi:

At Knauf Danoline gjennom merkevarebygging, fokus på løsninger og forståelse av kundenes ønsker og behov vil være den beste samarbeidspartneren for akustiske løsninger.

 

Med «effektiv bruk av alle ressurser» mener vi:

At Knauf Danoline stadig blir mer effektiv og profesjonell i alle forretningsprosesser for å være en konkurransedyktig internasjonal virksomhet til fordel for våre kunder, medarbeidere og eiere.

 

 

VÅRE VERDIER

 

Visjonen er nært knyttet til våre verdier, som er felles for hele Knauf-konsernet. Våre fire kjerneverdier gjenspeiler det faktum at vi er en familiebedrift. De er forankret i vår kultur, og for oss fungerer de som et kompass som alltid leder oss i riktig retning.

 

Menschlichkeit

Vi anser våre kolleger, våre samarbeidspartnere og våre interessenter som en del av en stor familie hvor tradisjonelle prinsipper som integritet og medmenneskelighet fortsatt teller. Ved å behandle hverandre rettferdig og akseptere mangfoldet, handler vi med samfunnsansvar. Vi tar vare på hverandre, samfunnet og miljøet.

 

Partnerskap

Vi arbeider for å skape et miljø med gjensidig tillit. Dette betyr at vi blir oppfordret til å ta individuelt ansvar og ta beslutninger fordi vi stoler på hverandres dømmekraft. Vi er ett team. Vi er lojale. Vi støtter hverandre og alle medlemmer av Knauf-samfunnet.

 

Engasjement

Vi har forpliktet oss til vårt arbeid, våre kolleger og samfunnet vårt. Stolthet og glede av det vi gjør kommer naturlig. Vi gjør alltid det lille ekstra for å oppnå bærekraftige resultater og gi våre kunder de beste løsningene. Knauf Danoline tilbyr gode muligheter for personlig utvikling og bidrar til å skape et vellykket team.

 

Entreprenørskap

Gjennom entreprenørskap og vilje til å ta risiko, har vi vokst fra en liten familiebedrift til en stor familieeid, globalt aktiv organisasjon. Vår videre suksess er drevet av pionerånd, innovasjon og forandring, kombinert med en pragmatisk og resultatorientert tilnærming.

 

I filmen «Våre verdier – en reise jorden rundt», kan du se og oppleve hvordan verdiene er forankret i alle Knauf-konsernets selskaper og medarbeidere i hele verden. Du kan se filmen her: