Lørenskog Kjøpesenter

Prosjektnavn Lørenskog Kjøpesenter

Prosjekttype Shopping

Plassering:  Norge

Arkitekt: Narud, Stokke og Wiig A/S

 

På Lørenskog kjøpesenter i Norge har målet vært å bruke en fullstendig monolittisk himlingsflate i hele bygningen. I de mest besøkte områdene av kjøpesenteret ble derfor Stratopanel med sitt organiske, tilfeldige perforeringsmønster valgt for å passe til den travle atmosfæren i handlegatene.

 

I de roligere delene av bygningen ble Solopanel brukt som akustisk himling, med en spesialtilpasset løsning for dekning skillevegger. For å sikre et konsekvent, monolittisk design hele veien rundt skilleveggen, har Solopanel blitt tilpasset med V-kutt. Dette gir en jevn finish rundt kantene av skilleveggene uten at perforeringsmønsteret blir brutt.

 

År: 2008

Relaterede referanser

Reference_thumb_Tagensbo_DK_2848

Utdanning

Tagensbo Skole

Himlinger med et eget uttrykk

Reference_thumb_Slattang_SE

Utdanning

Slättängsskolan

Lys og akustikk i fokus

Reference_thumb_Kauppakeskus_FI

Shopping

Kauppakeskus Akseli Kjøpesenter

Bæresystem i krom

Reference_thumb_Nissens_DK

Arbeid

Nissens Kølerfabrik

Monolittisk akustisk himling: ro for øyet og øret

Relaterede produkter

Product_thumb_Solopanel

Solopanel

Kledning med uavbrutte, regelbunden perforeringer

Product_thumb_Solopanel_wall

Solopanel vegg

Uavbrutte perforeringer til kanten som tilbyr et jevnt, enhetlig utseende

Product_thumb_Stratopanel

Stratopanel

Kledning med gjennomgående, spredte perforeringer

Product_thumb_Stratopanel_wall

Stratopanel vegg

Kledning med gjennomgående, spredte perforeringer