Bahrain Handelskammer

Prosjektnavn Bahrain Handelskammer

Prosjekttype Utdanning

Plassering: Sanabis, Bahrain

Arkitekt: Aref Sadiq Design and Architects, Bahrain

 

“Tidlig i designfasen av Bahrain Chamber of Commerce Auditorium, så vi nødvendigheten av å oppnå høyeste standarder for akustisk ytelse, for å oppnå en førsteklasses presentasjon av produktene. Men vi har også forstått at vi ikke må glemme estetikken i vårt valg av materialer og interiørutførelse. Innredningen skal være praktfull og gi et godt førsteinntrykk, men må også ha de akustiske egenskapene som et auditorium skal ha.”

 

“Vi valgte Knauf Danoline akustiske tak- og veggpaneler som en integrert del av innredningen, fordi Knauf Danoline sitt produktspekter har fleksibilitet nok til å skape vakre former og arkitektoniske linjer, samtidig som vi oppnår våre krav til akustikk”, forklarer Sadeq og går videre til å ytterligere understreke behovet for å integrere akustikken i designprosessen:

 

“Arkitekter utformer ofte et auditorium med tradisjonell estetikk i tankene, og kommer deretter med ulike materialer for å oppnå eller forbedre de akustiske egenskapene. Med Knauf Danoline sitt produktspekter kan vi innlemme akustiske materialer direkte i auditoriets rudimentære strukturelle elementer: tak og vegger.”

Relaterede referanser

Reference_thumb_Weisskirchen_DE_2191

Utdanning

Grundsch. Weisskirchen

Tak og vegger som integrert del av den samlede arkitekturen

Reference_thumb_Pershore_UK_2000

Utdanning

Pershore High School

Robuste akustiske materialer

Reference_thumb_Tagensbo_DK_2848

Utdanning

Tagensbo Skole

Himlinger med et eget uttrykk

Reference_thumb_Slattang_SE

Utdanning

Slättängsskolan

Lys og akustikk i fokus

Relaterede produkter

Product_thumb_Designpanel

Designpanel

Kant B1
Usynlige skjøter